Minggu keberapa dah boleh buat detail scan ya?

Hai sy nak tanya, minggu keberapa dah boleh buat detail scan ya? N detail scan tu sama ke dengan 2d scan? If tak sama mcamana nak cari klinik yg ada buat detail scan? Nama dia 4d ke 3d ke atau namanya mmg detail scan? #firstmom #firstbaby #pleasehelp

1 Trả lời

plg awal dr week 19 atau 20 smpai week 28 je boleh buat detail scan. yes detail scan sama dgn scan 2d cumanya detail scan doc akan ukur semua pasal baby guna 2d scan tu. 3d 4d 5d punya scan sekadar nk tgk muka baby in colour je. klau gi klinik ckp je nk buat 2d detail scan. klau sebut detail scan je pun klinik fhm dah. nnt dh siap scan dpt mcm table cmtu yg ade tick semua ukuran organ baby normal ke tak haaa

2y trước

Baikk. Terima kasih awk sudi share 😍❤️✨