Berat badan baby

Hye mommys nak tanya la..Normal ke kalau berat badan baby saya masa 3 bulan 5.1kg bila dah 4 bulan 5.4kg je..masa tu saya pakai susu dupro and now nurse suruh try susu s26 okay ke?

1 Trả lời

Bukan semua baby sama ya, jgn risau asalkan baby sihat walaupun baby under weight. S26 pun okay bagus, dulu I masa baby I minum S26 juga😄 Tapi ingat semua ni try and error sbb sometimes ada susu yg x serasi dgn baby. Kalau S26 x serasi boleh juga try Frisolac.