Naik kan berat badan baby

Hi..nak tanya..susu formula apa yg boleh naik kan berat badan baby? Nurse suggest s26 🥲 another option ?

2 Các câu trả lời

Kenapa susu s26 tk sesuai ke sis? Bleh try susu snow. Ank sy dlu mix susu snow. Naik jgk la 1kg sbulan walaupn bg susu fm skali sehari je. Skrg ank sy tknak dh. Nk susu bdn je. Berat bdn naik 500gram je..smpai memgamuk tknak susu fm..Bru nk try susu s26 plk..harap2 dia nk la biar berat naik byk sikit. Susu bdn sy mcm tk byk sgt dh