boleh makan pedas2 ke time preggy ?

hye mommy2 .. tengah preggy boleh makan pedas2 tak ya ?? sebab saya nii kuat makan pedas .. dah masuk trimester kedua nii makan pedas je .. tapi husband marah 😅 dia tak bagi .. tapi tekak nak makan pedas2 😭

21 Các câu trả lời

Makan sikit² jer .. Jangan terlalu kerap sangat .. saya pun makan pedas , siap makan mee maggie pedas gila 😁

4y trước

Boleh je excuse sesekali cheat day mkn Maggie hehe.. Cuma Maggie ni yelah xelok utk kandungan. Apa yg kita mkn jd darah daging dia itu je hehe