vitC

Hye mommy's .. nak tnya time prgnt boleh ke kite amal kan vitc . Cth mcm vit MCP yg tgh hot skrg ni .. mx pencerahan dkt mommy2 yg ambek vit time prgnt

6 Các câu trả lời

sya nurse n sya ade tnye doktor pakar tmpt sya kje psal MCP nie sbb mmbr prgnnt nk ambk MCP x brni dia rasa ragu2 so doktor pakar bgi tau better ambk vit c mmg dri farmasi n kluaran btl2 brthn2 dri KKM...produk tu kite xthu slmt or x sbb antibody seseorg x sma..baik awk ambk vit c nie..sya dri ngandung n smpai skrg bby dh 3bln sya ambk vit c nie jer...kalau puan nk order ngn sya pun blh...

4y trước

sya dh whtspp awak

Sy makan vit c dari kk je. Tu pun nurse bagi sikit sbb kalau dah habis, dia suruh makan buah2 yg ada vit c. Lain2 vit c dia tak bagi.

Please seek an advice with doctor kalau nak consume any vitamin/supplement.

kena tnya doc dlu. lgpn, vit c dri klinik lg bgs

sy mkn je. vit c. xde masalah pun

tanya doc dear.