Supplement

Assalammualaikum semua... Nak tnye la,bole ke kite amik supplemnt tambahan sedangkan kite skrng ni tgh on zincofer....? Ade kwn ckp,mkn supplmnt amway vitc,calciUm,magnesium,vit D elok utk ibu mgndung.... Ade sape2 y ambil supplmnt tambahan x slain ubt y kk bgi?

2 Các câu trả lời

kalau nk amik vitamin tambahan, elok nya consult dgn nurse dulu. sbb kadang² nurse akan tgk apa yg kurang pada kita. kalau semua ok, xperlu vitamin tambahan, just makan makanan yg membekalkan vitamin naturally. tp kalau ada yg kurang dan memerlukan vitamin tambahan, for sure nurse akan bagi hehe.. just my 2 cent 🤗

ok sis...nk sy tnye nurse y incas sy...