Gugur

Hye mommy's... Doakan sy ye.. Dekat wad kene induce tgu janin keluar... Gugur 19week..baby membesar smpai 15week je.. Dh 4week xbernyawa... Bukan rezeki sy.

30 Các câu trả lời

Saya pun baru misscarrige pagi td. Mlm td tidur perut mcm dicucuk cucuk. Pg tadi nak pergi toilet buang air besar ada ketulan jugak keluar. Terus tak tentu arah. Bawak pergi klinik, dr kata dah gugur. Semua dah keluar. Allahuakbar. Doakan rezeki saya lagi selepas ni. Aamiin.

Salam takziah... Sedih bila teringat.. Mcm saya jugak.. Gugur 19 week.. Hari nie 22 hari berpantang.. Insyallah.. Semoga ada rezeki kita lagi lepaa nie

Salam takziah. Sy pun pernah gugur 2 kali. Faham sgt perasaan sis. Semoga Allah mudahkan urusan sis. Amiin. Sis tabah& kuat yaa

salam takziah.. banyakkan bersabar.. puan kena kuat... sy pun pernah gugur dua kali.. ni tgh bpantang gugur kali kedua...

Salam takziah sis insya'Allah ada rezeki lagi akan dtg.Anak syurga dia akan menunggu ibu bapanya di sana nanti.

4y trước

Sama2😘

Salam takziah...smoga segala urusan dipermudahkan...rasa sdih sgt bce sis punya crita..sis kena kuat ...

Takziah ye sis insyaallah mudh mudahan allah kurniakan lgi chya mata baru untk sis nnti bykkn berdoa

Salam takziah sis...sabar n bnyk berdoa ya...insyaallah janin akan keluar sendiri... Baby syurga sis

Takziah sis , semoga dipermudahkan , semoga Allah swt menggantikan yg lbh baik pd masa akan dtg , Amin

4y trước

Amin... T. Kasih

Semoga puan kuat ye. Maaf bertanya, mcm mna puan dpt detect ye? Puan p scan ke? Atau mcm mna? 😓

4y trước

Prt sy x membesar... Pastu keluar spot coklat trus pergi hospital... Scan jantung dah stop... 20week ckup sifat dah... Bersalin normal induce... Bsr tapak tangan je baby sy sbb doc ckp masa 16week je tumbesaran dia