Gugur

Hye mommy's... Doakan sy ye.. Dekat wad kene induce tgu janin keluar... Gugur 19week..baby membesar smpai 15week je.. Dh 4week xbernyawa... Bukan rezeki sy.

30 Các câu trả lời

Semoga puan kuat ye. Maaf bertanya, mcm mna puan dpt detect ye? Puan p scan ke? Atau mcm mna? 😓

4y trước

Prt sy x membesar... Pastu keluar spot coklat trus pergi hospital... Scan jantung dah stop... 20week ckup sifat dah... Bersalin normal induce... Bsr tapak tangan je baby sy sbb doc ckp masa 16week je tumbesaran dia