SUPLEMENT

Hye mommies, saya dah 7bulan. Ada 2bulan lebih lagi nak brsalin, insha Allah. Mommies amalkan minum apa ya di usia kndungan 7bulan ni? Saya bingung nak ambil mana 1. Oil fish Minyak kelapa dara Atau ada cadangan lain? #1stpreggy.

7 Các câu trả lời

Betul makan makanan yg sihat jer..sy skrg da 39w baru la minum air kelapa biar baby bersih jer da lahir nant..dgn d'aura tblet klapa dara org kata mmbantu melicinkan masa nk brsalin nant..x penah cuba tp saje jer nk try..da 39w baru cuba klu x de mkn ape2 splmnt pon..

Sy amek minyak kelapa dara dengan niat untuk mudahkan bersalin, n utk 7bulan tu pon elok kalau sis nak amek omega sbb omega ni utk otak. Sy makan cal mag D nutrilite jugak sbb sy sakit belakang yg teruk n ade sembelit, lepas makan sy dah xsembelit, sakit belakang pon kurang

5y trước

Sy amek D‘aura, yg ni atas suggestion dr mkcik sy sbb dia makan jenama yg ni je semua anak² dia

You can take both. Fish oil is good for both u and baby’s brain development. Taking fresh pomegranate juice or eating the fruit it self everyday help gives baby the pinkish cheeks too (doctor yg bagitau) 😊 Anyways, best of luck to you! Take care

Makan makanan berkhasiat. Lebih baik makan real food dari amik supplements. Banyakan makan buah n sayur elakan sembelit

Minyak kelapa dara doc x galakkan..jahitan lambat elok ..amalkan air rebusan kurma,longan..minum susu kurma pun da bagus dah

5y trước

Susu kurma farm fresh tu ke sis?

Take both pun ok..

minyak kelapa darah

5y trước

Darah ke dara