Air kelapa

Nak tanya mommies. Mommies mnum air kelapa waktu baby dah 6bulan ke 7bulan ye? ?

14 Các câu trả lời

Masa sy pregnant 2bulan daa mnum air kelapa muda yg takde gula . masetu demam seminggu . tktau tengaa pregnant . lpastu pun memg slalu mnum air klapa sebb sukaa sgt , alhamdulillah takde papee . antibody masing2 tk sama . kalo bole , mnumla atas 7bulan . slamat skitt 😊

Stat 7bln ke ats. .spruh mommy da stat awl. .mne yg kuat. .tp sye x brny. .bby slong sye stat mnom 7bln ke ats. .pure no ais no sugar. .dlm smgu 3 hari. .time berslin. .doctr yg smbt bby tkjut. .klt bby semua brsih. .xde kuping kple. .🤗🥰

5y trước

2 la . .ny pon dok than ngidm air klpe . .gehe . .sdp nyaaa

Saya dr awal kehamilan dh amal air kelapa. Tapi mungkin sebab anti bodi saya kuat. Sekarang kandungan saya dh 20 weeks. Alhamdulillah, saya masih amalkan minum air kelapa tue.

Saya kerap minum start 7bulan. Alhamdulillah sekarang da 9bulan tengah tunggu hari pun masih minum. Da jadi febret minum air kepala takda ais n gula. Sedap sangat ☺️

Sy start mnm msa 7m. Mse tu xnk mnm lg, tp sbb byk stress n xrsa sgt baby gerak, mak mtua srh cri air kelapa, then start tu sy kerap mnm air kelapa. Skrg 8m.

saya minum je dari 5m lagi, cuma kalau boleh kurangkan minum air kelapa yg ditambah air gula. hehe

Sy minum air kelapa start baby 2 bulan and sampai skrang dh 8 bulan😊

Dr sblm mengandung lg dah mnum sebab memang suka sangat air kelapa..

Dari awal kehamilan , kalau boleh nak hari² minum 😂

Sy dr awal hamil lg dh minum smpai skrg dh msuk 9bln...