baby meragam

Hye mommies. Baby saya baru sebulan lebih. But lately asyik menangis, merengek, mudah lapar dan susah tido. Adakah itu yg dikatakan growth spurt? Risau juga kalau baby saya ada sakit apa2.

6 Các câu trả lời

Masa baby sy under 2month mcm ni la..tp bila baby dah boleh nmpk semua ok.

5y trước

Fuhh, lega sikit baca jawapan awk. Harap betul la. Sbb sblm dia usia sebulan senang je jaga. Now tiba2 cepat menangis. Pening kepala sy. 😅