Kurang tido

Ada mummies di sini kurang tido tak bila baby tersayang tgh “growth spurt”?

5 Các câu trả lời

Sabar tu je blh cakap bila dah start adr bby bnd yg takkan pnh cukup adalah tidur dan rehar sbb. Tu sblm brrsalin rehatlah cukup2 tu blm dah besar sikit dalam 2tahun lbh ke 3tahun adr satu masa dorg akn tdo hari2 2 ke 3pg time tu sabar bnyak3 mana nk handle ank sekolah lagi. Biase kalau ada ank sekolah 5pg dah nk kena bgun jd saya pon 2 mlm. 3jam je dapat tidur

😂😂😂.mmg bersalin ja akan kurang tidur. Lagi bila bby meragam. Tidur pun x lena.. sebab tu bila baby tidur kita ikut tidur biar skejap. Bagi rehat otak... Ada mommy bila x cukup tidur dia jadi stress.. silap2 x sedar tangan pukul bby

4y trước

Bkn sengaja pun tu. Tp x blh klu hati2 x cukup tidur. Blh kena sakit merayon... So ambil time tidur masa bby tidur... X pun if ada fmly blh minta tlg tgk skjp.

Saya 🙋🏻‍♀️. Baby umur 4 bulan. Serba tak kena dia. Meragam dan menangis

yep. sy. 😊 exhausted pun kena senyum

Ya. Tgh mengalami. Baby 9months.