batuk masa mengandung

Hye mamy² semua,, nk tnya pernah tak mamy² batuk time mengandung, bila batuk trasa sakit sikit dekat perut,, sya jenis klau dah batuk sush nak baik,, ap y mamy2 semua amalkan nak bgi hilng

2 Các câu trả lời

Kalo time preggy n.. ubt batuk mmg tx digalakan minum.. saya pun mengalami batuk yg teruk berulang Kali dlm Masa sebulan sampai Naik semput sekali... alhamdullilah sejak amalkan minum bwg putih gan madu sampai sekarang dah ok tx kena dah.. bwg putih tu dlm 3 bj sis hiris rebus 1 cwn air sampai mendidih.. tapis air bwg tu Dan masukan seaudu madu asli.. selawat 3 kali insyaallah.. Kita iktiar j.. Allah tentukan

5y trước

Trima ksih

Mkn ubt batuk