Batuk kering

Hi , ada tak kat sini batuk kering masa mengandung , mcmna nak atasi ye? sbb sakit sgt dada ni bila batuk tu dtg , segala ubat & petua dah sy amalkan tapi sama je hmmm

5 Các câu trả lời

Minum madu suam. Pergi big pharmacy. Beli raw honey dari sarawak, sebotol besar harga 30 lebih. Saya minum ubat batuk dari klinik sampai habis, batuk masih ada. Saya minum honey beli kat farmasi big ni 2 kali minum, hilang terus.

Saya minum madu cmpur air suam. Seminggu lebih kiga nk baikk.. pastu dh baik g minum air sejuk lg pastu basuh balik 😂😂 Seksa nya bila batuk tu pakej siap muntah habis kontang…

Cuba makan minyak kelapa dara jenis liquid. Saya pernah kena dulu, batuk beberapa bulan tak baik2. Alhamdulillah VCO sangat membantu. Saya beli jenama AlHaddad. Di shoppe pun ada jual.

hi mommy. petua yang biasa sy dgr minum teh o panas diletak lemon tapi sebabkan teh tu caffeine, saya amalkan air suam dicampur madu dan lemon.

sy minum teh o panas dgn lemon. kdg2 letak honey. malam tido pakai mask. kdg2 kudap hudaon lemon nk bagi lega tekak