pakaian

Hye korg,sy nak tnya korg selalu beli baju,atau seluar preggy dekat mana ya? Harga berpatutan

32 Các câu trả lời

Aeon..nak murah g hari2,kebetulan teman kakak g hari2 jumpa baju n sluar prggy harga mampu milik..tp saya xbeli la sbb skrg dah 38 weeks

kat aeon pun ade.. ade beli suar preggy rm10 jer ritu.. comfy sgt. kain preggy pun beli kat aeon. or bole juga beli kat shopee..

Saya beli seluar dkat shopee dgn bundle je. Tapi saya beli je seluar x pakai pun sbb mcm lagi selesa pakai skirt.

Bundle/preloved 😂 sebab saya nak pakai time pregnant je 😂 selesa, condition 9/10. Boleh dapat serendah RM5.

Sy beli bundle je 3 rm50 elok mcm baru lagi

Shoppe je sis. Murah sgt dri Fb

Beli kat shopee summerglitzfashion

bli bundle lbh murah...shopee juga

bli shopee atau bundle lbh murah

Uniqlo pun cantik kalau nak try