Pakaian semasa berpantang

Hello mummies,masa berpantang wajib ka pakai kain batik,seluar panjang,baju panjang?cuaca skg panas sgt..x tahan rasanya..sy pakai seluar pendek dan baju tidur saja selalu..ok ka mummies?#SeriusTanya

1 Trả lời

Tak wajib. Ikut keselesaan 😁Saya masa berpantang dulu pakai singlet dengan kain batik je. Reason pakai lain batik sebab malas nak bukak seluar bila pergi toilet. Siap on aircond lagi. Socks pun tak pakai.

2mo trước

Faham. Saya buat tak reti je. Yang penting saya selesa. Lagi pun suami back up sekali 🤭