keputihan time preggy

Hye korang..sy first preggy x de pengalaman..sy nk tnye korang...mmg normal ke time preggy ad keputihan?

3 Các câu trả lời

Normal selagi tak byk, berbau, melekit mcm cheezy. Saya mula mula mmg ada kpthn. Smpai 2nd tri kpthn tu jd byk, jd melekit mcm cheezy. Bila bersama suami, keputihan tu melekat dkt suami. 3rd tris bt check up kt hsptl trus, dorg bt swap test and saya +ve gbs. Benda ni kna alert ya, akan ada effect dekat baby.

Normal klu xpregnant klu pregnant keputihan still ade n byk kena check bgtau nurse n doc supaya dorang alert takut kena gbs+ je.. gbs tu xbahaya pun kat ibu tapi boleh effect baby.. that why kena tau awal klu betul ade gbs dorang akan suntik antibiotik before delivery

Normal selagi tak berbau, tukar warna, banyak dan gatal2