KEPUTIHAN

Keputihan macamna yg x normal time preggy? 😅 #firstpreganancy #2w2d

6 Các câu trả lời

yang berwarna selain warna putih, then dah gatal, berbau dan kerap ada. kena ambik sample. takut gbs. i kena juga dulu, walaupun kuning tu tak teruk, tapi gbs juga, mujur dapat tahu sebelum beranak, doc siap2 cucuk antibiotik dalam labour room, nak avoid kena baby😌

boleh amalkan nufiya untuk kurangkan keputihan www.wasap.my/60129876070/nufiyajelly

kuning kehijau, hijau, brownish, rasa gatal

if terlalu banyk lebih dr selalu 🤗

selain warna putih..and gatal

Warna kuning atau hijau