Berat badan

Hye ibu2..sy nak tnya ni..waktu preg ank pertama berat badn pun ikut naik waktu hamil..skrg preg no 2 ni,berat badan makin turun..start booking buku pink berat 68kg..now nak masuk 5 bulan berat trun 65kg..nurse pun geleng kpla..sy gdm on diet..tpi kerap mkn..sy tak tau mcm mna nak naikkan berat badn sy..dah 2 kali jmpa pemakanan,tpi berat ttp trun jga..alahan mmng truk masa awal 3 buln tu..start masuk trimester 2 mkn dah okk smua lahap😂😂skrg ni sis bingung dgn berat sndri..org makin naik bulan berat pun naik..sy pla mkin turun😂

2 Các câu trả lời

Leh share menu diet sis x. Sy 19 weeks pregnant & br blk dr cek up.. Berat naik mencanak 3.5kg.. Cam biasa nurse & doktor membebel sruh control mkn. How? Dh kene repeat minum air gula keli ke 2😖. Nurse tu ckp kandungan 20 weeks ke bwh berat leh naik 0.5 kg je 😂. Sgt la mustahil..

kalau gdm, normal kot Berat turun. nanti Berat Akan Naik 6-7bulan keatas.