Berat bdan semakin menurun

Hello mommies, ada x mcm sy, hamil 16w tp berat xnaik2 smpai skrg. Mkin menurun pulak jadinya. Sedangkan alahan dh xda dah. Nurse pun tnya, sy ni diet ke? Sy pun pelik berat xnaik2 sdgkn sy mkn mcm biasa, xde nk kontrol2 mkn. Desebabkn risau brat xnaik, sy scan klinik swasta, doc scan baby mmbesar ikut tarikh. Semua normal. Pelik berat xnk naik2. Dlu ank prtma smpai kna mnum air gula berat naik mndadak.

1 Trả lời

saya pun susah naik berat juga. sepanjang mengandung saya naik 7kg je. scan semua doktor kata normal. Alhamdulillah baby keluar pun normal dan sihat je. saya pun cepat slim balik 🤣

2y trước

InshaAllah moga ok semuanya. sepupu saya turun 8kg masa mengandung lepas tu tak naik dah. babynya pun sihat je lepas bersalin 😆