Yg belom daftar vaksin ..

Hye ibu2 semua .. nak tanya ada lg tak yg belom daftar vaksin / amk vaksin .. sy dh 34 weeks .. sblom nie kk dh tnya tp sy minta tangguh smpai lepas besalin ( bkn anti vaksin ) .. & now tengOk kes makin teruk jd takot sgt .. hari2 memikir .. sy pulak kluar kerja hari2 .. ada yg senasib dgn sy ke 😥masih bole amk lg ke vaksin klu dh 34 weeks ??

17 Các câu trả lời

kalau doktor imelda, dia sarankan ambil je at any gestation weeks. sebab nak lindungi ibu dan anak dgn keadaan covid yg semakin mengganas ni