Daftar vaksin covid19

Salam mommies.. Sy dh 26 weeks 5 days... Nk dftr vaksin tpi sy confuse sikit.. Mcm mana dia nk detect kita ni pregnant ke x ye? Ade kene edit apa2 dlu ke sblm daftar? Risau dpt vaksin yg xsesuai utk ibu mngandung je ##firstbaby #vaksin #covid19

9 Các câu trả lời

Semua vaksin yg disediakan kt malaysia ni sesuai dgn ibu mengandung dan yg menyusu. Lepas isi apa semua akan ada option if pregnant/breastfeeding. Isi apa yg perlu kt situ

jgn tunggu mysejatera. direct kt kk je la. sy tunggu mysejatera tumbuh sarang labah2 dh.. sejak February minta tk dpt2. dpt pn bila direct apply kt kk terus siap dose 1.

sy misi kt kk tlg daftarkan ..klau kita daftar sndri kt mysejahtera smpai bila2 tk dpt appt . alhamdulillah smlm misi tlg , hri ni da dpt tarikh appt vaccine .

3y trước

saya daftar 10hb.. hari ni 13hb dah dpt date utk vaksin.. kena update dekat mklumat bawah tu due date kite..

dah daftar ke belum? lepas daftar akan ada option - click if pregnant/breastfeeding. semua 3 vaksin yang Malaysia guna sesuai untuk ibu mengandung

sya baru tanya nurse kat kk tempat saya diorang kata nnti diaorang yg uruskan...pasal enjet vaksin

hi sis kalau dah update mysejahtera akan keluar mcmtu so boleh letak tarikh EDD😊

Blh vaksin bila kndungan atas 14 minggu kan? Sy bru 10 minggi, tp blh ke daftar dulu ?

3y trước

Ok terima kasih 🙂

nnt ada form nk d sni.. tick la yg sis pregnant sma tulis bila due date

3y trước

dh vaksin dh sis.. dose 2 akhir bulan ni

saya nurse yg tlg daftarkn

3y trước

saya baru 9 weeks tapi dah dapat date utk 1st dose caner ye?