Sakit Sana Sini .

hye ibu2 sekalian , nak tanya normal ke kalau baru 34minggu dah start sakit pinggang pinggul ari2 sebagainya ? lagi2 bila malam mmg tak dpt tidur dibuatnya nak gerak sikit pun terasa nyucuk sampai kdg tbayang nak tranak dah haha tapi sakit nya on off kdg kejap je rasa then dah ok kdg bpanjangan siang malam sampai pernah dua hari duk nahan . ada tak petua utk kurangkan sakit2 badan ni ?

1 Trả lời

Mmg takde petua..baby dah masuk laluan..anytimes je dia boleh kluar tu..dah lepas bsalin nti baru ilang semua sakit2 tu😁

4y trước

haha tu la rasa nak tberanak dah bila start sakit gitu 😂