RAWATAN PERGIGIN

Hye ibu ² semua boleh tak bagi pandangan pd trimster / mgu keberapa yang sebaik² nya boleh membuat tampalan gigi berlubang tapi gigi tak ada sakit lagi dan ada kesan tak pada kandungan sekiranya membuat tampalan gigi semasa hamil ni.

1 Trả lời

setahu saya, Masa mengandung tak kira mana2 trimester pun Dr takkan buat rawatan gigi. Melainkan mmg betul2 perlu sangat. Sbb takut ada efek apa2 pada kandungan. Pada gigi kan bnyk saraf2