sakit gigi

hai mommies, saya skrg 26 minggu mengandung. sblm ini tiada masalah yang besar... alahan pun Tak berapa... tapi 2 3 Hari ini saya mengalami sakit Gigi. waktu malam je sakit Gigi yang teruk. Tak dapat nak tidur. Rasa nak cabut je Gigi yang sakit tu. Saya pernah buat tampalan sementera sblm mengandung. Adakah mommies pernah mengalami jugak? Sakit Tak kalau buat tampalan Gigi semasa mengandung?

1 Trả lời

Minum susu, sakit gigi tuu sbb baby amek kalsium dari mumy, InShaaAllah ok nanti .