perasaan hamil tapi chek negatif

Hy mommy..saya period tak teratur dari anak dara lagi.lepas kawin.skrg dh delay period 5 days.sy checkp upt negatif.tapi sy dah mual 3 minggu dah.perut senak.kembung.sy check doktor semalam.scan .doktor ckp kosong.cyst pon takdek.ni mainan perasaan sy je ke mommy..

2 Các câu trả lời

Mungkin hormon sbb sy pn jnis period x tratur bila nk dtng tu sy ad rse mual2 loya pening payudara pn sakit.nnti selang brapa hari tu baru kluar priod..X pe usaha lagi ok jgn putus asa. janji Allah itu pasti❤ sabar itu indah..

Usaha lagi