Upt negatif, scan tak nampak

Pernah tak sapa2 alami upt negatif, scan tak nampak apa tapi sebenarnya mmg pregnant ?. Saya lewat period dah 5 minggu. Simptom2 semua ada kecuali upt je yg masih negatif. Doktor pon cakap macam pregnant.

5 Các câu trả lời

Saya lewar period 2bulan lebih sis baru naik positif. Pergi scan pun tak nampak. Tggu punya tggu alhamdulillah positif. Sabarlah nanti ade la la tu. Kawan sy pun sama. 2bulan lebih tggu baru naik positif 😊

2y trước

*nuramira awak period irregular ke

sme mcm sy skrng...upt negatif scan tk nmpk apa..period dah 5 mngu lbh dah lwt..simptom2 semua ada kcuali upt jela negatif..mmg sebijik sme mcm sy skrng...ank kedua

2y trước

Hai sis . Then minggu ke berapa baru scan nampak ya ? Sebab sy sedang lalui anak yg first ni 😢

dah check beta hCG dr darah? patutnya klu upt negatif, scan tk nmpk, monitor dr situ je. kalau level hCg rendah, mungkin sbb masalah hormon

3y trước

Buat beta HCG terus utk kepastian. Scan pun tk nampak apa ke? Klu dua dua buat still tk blh tunjuk tgh pregnant then mungkin masalah hormon.

Nnti tggu dlm 2 3 minggu lagi ye

3y trước

Amiinn 🥰

dah 6 mngu lwt

3y trước

dah cek upt ke ? saya last cek waktu lewat 5 minggu. negatif. lepas tu takda cek pula. ni khamis akan dtg ni ckup 7 minggu lewat kalau tk period juga. still tak berani nak cek