12 hari delay period

Hi sy dah 12 hari delay period, belom chek UPT lagi, patutkah sy chek UPT sebelum jumpa doktor? tq

6 Các câu trả lời

jgn takot check upt ye. sy 7 dy delay dh check . balik kja terus check xde tgu2 pg pon. klu betul prgnt mg cmfirm naik double line terang. dh confirm baru g klinik. tpy syg 10wk baru g klinik. baby ad heart beat n bole dgr😉

Ape yg takut sgt nk cek upt. Lagi cpat taw lagi bagus kan.. klu betol2 pregnant.

Cek upt dulu..pas soheh positif baru g klinik scan...

Patut sis..cek upt dlu ye...moga double line..

Yup. Check upt dulu

Check upt b4 jumpa doc...