Confused ?

Hujung bln lps sy guna pregnancy test.. Double line.. Alhamdulillah.. Suami pye la happy. Klo dikira2, dh msuk 7mgu.. Tp, sy x rase ape2 sakit mcm ibu2 lain seperti cramp dsb.. Alahan pn xde.. Soalannya, betul ke sy pregnant?

Confused ?
1 Trả lời

Try prgi scan sis.. Biasa 7 minggu dh blh nmpk kantung, baby, dan heartbeat tp kcil lah.. Insyallahb sis akan rse yakin.. Sye dh 9w.. Xde muntah2.. Cme loya2, penat, demam2 je.. Muntah 1x je rse..

5y trước

Inshaa Allah 7hb bru nk p check..