Double line

Bleh sy taw adakah ini dah dikira postif? Sy xde pnglman lg.. Tp xde alahan ape2 lg cuma prut rsa cramp n lenguh2 tbuh #firstbaby #mommybuntu #1stimemom

Double line
18 Các câu trả lời

Alhamdulillah.. positive tu.. Tahniah.. sy pn sama.. 1st baby.. mmg xde alahan pape setakat ni.. tau2 je period dh lmbt 4 hari.. Penantian selama 2 thn 6 bln 🥰

Alhamdulillah jaga diri sis..bykkn berehat..moga2 sy pon dpt berita gmbira tahun 2021 ni

alhamdulilah positif. better scan for confirmkn pregnant time 8 mggu above

ya positif ..tahniah..smoga seht slalu bby and mom

alhamdulillah tahniah sis..positif

Insyallah..+ve dah..tahniah sis

congrats and take care mommy

Tahniah dear ! positive 😍

Alhamdulillah tahniah sis

Alhamdulillah....tahniah