Positive or negative test pregnancy

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. hari ni hari ke 16 sy lewat period.. ikut cycle day period sy 30.. kira hari ke 46 dh ni.. sy test upt naik mcm ni.. bila tnya sedara sy yg keja KK, dia kata klu ikut depa consider negatif.. kecewa la jgk dgr.. guna clear blue tulis "pregnant 2-3".. boleh x sapa2 share pngalaman yg pernah mcm sy.. sy msa ank sulung dulu, delay sehari pn dh naik double line terang dua2.. kali ni lain.. perut seminggu ni kerap cramp.. nk tnya ibu2 disini sbb sedara kata negatif..

Positive or negative test pregnancy
6 Các câu trả lời

dah terang2 double line boleh pulak sedare awak tu kata negatif🥹 dah jelas2 tu positif awakkkkk..pi la scan dekat klinik swasta ya.. y biasa dr kata negatif tu y samar sgt sampai juling mata2 nak tengok line tu,ni dah jelas awak..jaga diri

8mo trước

normal sis..nanti pi repeat scan 2 minggu lagi .. Insyaallah baby mesti dah ada heartbeat dah🥰 semoga dipermudahkan segala urusan awak

In shaa Allah positive tu mommy.. Just take a good care of yourself... Jgn susah hati.. Fikir yg positive je.. Have a good rest taw 😊

8mo trước

Igt nk g bt jgk ambik darah beta hcg tu.. lg 2 minggu nk ke klinik swasta.. terima kasih ya..

positive awak. sy pun mcmni. nt seminggu lagi repeat upt mesti terang benderang 🥰

positif sis, boleh scan confirm pregnancy kat klinik utk sahkn .

8mo trước

Baik awk.. sy dh scan tvs, nmpk kantung kecik sgt.. skrng 6w3d.. normal ka x? Dr sruh repeat scan 2 weeks lg

jelas sgt tu double.. tahniah.. hehe

Positif pregnant tu 😃

8mo trước

Terima kasih..😊