pencerahan tentang sintom hamil

hii sya 9w1d seblum ni selalu rasa mual,letih tak larat,tak selera makan,but today masuk 9w1d tiba2 hilang,jadi selera makan,bdn rasa ok segar je..adakh tanda ini akn jejas kehamilan?? sebelum nya rasa na telan air kosong pon tak boleh..tibe2 hari ini stop smue tu jadi sgt selera.. perut kdg2 rasa sakit...kejap2 ok kjp tak.. this 2nd bby but 1st bby gugr...harap ok y ini...

1 Trả lời

in shaa Allah tade apa awak jadi selera makan okay laa klu ta selera tu susah sikit dh ada pengalaman lalu, jadi boleh tau klu apa apa jadi selagi tade turun darah mcm yang lalu ke in shaa Allah okay tuu fikir yang positives saja