7w3d hilang selera makan perut berangin

Hai ibu2 . Ada tak tips atau cadangan makanan yang boleh makan untuk bagi tenaga ? Pregnant 7w3d perut rasa berangin selera makan tak ada badan jdi letih sgt.

1 Trả lời

lebihkan protein macam ayam, telur, daging, seafood. ratah pun tak apa. sebab akan kenyang lama. lambat masuk angin. nasi cepat hadam maka cepat lapar dan cepat masuk angin. makan sikit tapi kerap. ratah lauk. saya buat gitu. kalau makan nasi je mesti cepat berangin. apa² karbo macam roti, pasta, mee, kuetiaw cuba elakkan.