barang newborn

Hii, saya nak tanya barang apa y penting untuk baby Newborn yee? Sorry. Takde pengalaman. #35 week's ?

3 Các câu trả lời
4y trước

Saya pun rujuk perkongsian dari TAP ni jugak. Pengalaman baru melahirkan bagi ibu anak pertama ni, saya rasa breast pump tu wajib ada dah. Bukan semua orang dikurniakan terus ada susu yang banyak dan kebanyakan mengatakan susu ibu perlu letakkan "mind set" susu aku banyak. Susu ada tapi belum stimulate dgn baik. Jadi, breast pump sangat membantu. Tambahan pulak, tiada pengalaman sedikit sebanyak mengganggu proses penyusuan anak. Semoga dipermudahkan urusan sis