Nak tanya experience pasal free sample diaper/susu

Hii salam mommies, nak tanya siapa ada experience dapat sample sample diaper baby/susu baby/baby products yang berlambak keluar kat iklan ig, is it worth it? is it a scam? takut dia salahguna alamat & info kita. dapat banyak sangat iklan free sample ni lepas banyak google pasal pregnant. any info would be appreciated 🩷🩷

14 Các câu trả lời

Saya mmg auto isi sample2 pempers atau susu tu … x sampai 1 minggu sampai rumah dh

Saya request through email dgn email yg saya dapat drpd official website. 😊

pastikan official web..sy prnh try ada smpai free sample kt rmh

Yes dapat. Huggies and drypers semua