Nak tanya experience pasal free sample diaper/susu

Hii salam mommies, nak tanya siapa ada experience dapat sample sample diaper baby/susu baby/baby products yang berlambak keluar kat iklan ig, is it worth it? is it a scam? takut dia salahguna alamat & info kita. dapat banyak sangat iklan free sample ni lepas banyak google pasal pregnant. any info would be appreciated 🩷🩷

14 Các câu trả lời

Saya dpt almost 10 free sample diapers tp request kt official website. Required info yg diminta nama, no phone, address, email & due date. Kalau yg minta lebih dari tu mcm no ic ke saya cancel. Bersyukur sgt sample2 tu semua saya guna & bantu pilih mana yg the best utk baby. Yg paling best sbb jimat la sikit 😅 Kalau mcm dah lama dia tak response, try contact takut dorang terlepas pandang. So far yg banyak call saya bank jual insurance je hmm tp ni dari anak dara dah kena. https://community.theasianparent.com/q/link-free-sample-susu-pampersselama-ni-isi-tak-save/1320672?d=ios&ct=q&share=true

saya request dekat website brand tu sendiri . setakat ni memang dapat je semuaa ( pampers sample ) . yang lalu dekat iklan ig ( susu sample ) , saya pernah jugak apply tapi lepastu admin dia call dan saya kena bayar dulu pulak baru boleh dapat yang free tu . tak ingat dah brand apa sebab byk sangat apply free sample masatu .

yg ni comfirm legit, dah bertahun tiap 3bulan sampai free sample 4keping kat rumah. dr belum pregnant lg dah apply. free takde bayaran https://drypers.com.my/drypers-baby-club/en nanti daftar kat column last tu masukkan referral code : DRY75632

sis request kt website pampers yg sis nk tu. nnt dorg anta. sye pernah request hospital bag dkt sni https://www.mommydaddyni.com. yg ni cuma byr postage je. mcm3 dpt wak. beg pun besar n cantik.

2d trước

dia minta ss buku pink dkt depan

ig tele fb jgn la try sis .. saya x kata semua, tp ada certain mmg scam untuk dpt details .. klau nak yg trusted, sis boleh pergi ke website je terus 🥰

awak cuba yang memang jenama terkenal dan memang dari web diorang. Nak senang awak google je free sample barang baby , kebanyakkn memang valid 🫶

byk je sy dpat ..just make sure apply free sample dekat official website product tu ..

kalau iklan mmg dari ig dorg sendiri legit je. Mcm drypers tu semua mmg diaorg hantar, tak scam

boleh apply Genki punya brand kat diorang punya official website. Dapat pek besar

pnah request xpnah dpt.. claim point dkt asianparent app ni pon xdpt2 sabun qv tu🤣