Sembelit& buasir

Hii, nak tnyaa..senokot ni selamat X utk makan..sya dah 35mnggu...lactul xngam dgn saya..ni saya baca ingredients natural herbs, boleh ke?huhuhu..

Sembelit& buasir
4 Các câu trả lời

mnta saran dktr ..sy jugak sembelit and buasir ..sy mnum lactul 3 kali sehari je lpas tu stop dgn ubat davmorid utk kecutkan buasir .. mkn brpa bji tu smua dktr dkat hospital saran brpa ptt mkan..klau beli sndri mnta saran dktr farmasi ..tak sma pulak dgn saran dktr hosp

sy penah tanya doc kk boleh ke makan duphalac..doc kata boleh tp kalau dah sampai 3hari xberak,tp bukan makan selalu..pape pun consult doc dulu..

Baik tanye dktr jgn makan sembarangan. Kat sini bukan professional pun.

kalau beli sendiri jgn mkn ya. kalau doctor bagi boleh mkn.