OK TAK LACTUL ni utk sembelit ibu2?

Siapa pernah makan ubat ni utk sembelit? Okay tak? Hari2 kena makan ke utk elak sembelit? Sebab sy sembelit terOk! Kdg nak 3 hari baru dpt mbuang wp dah mkn sayur atau buah.. 10week 2 hari dah sy ni.. #ingintahu #bantusharing #firstbaby #pleasehelp #1stimemom

OK TAK LACTUL ni utk sembelit ibu2?
1 Trả lời

Sy dpt jenis lain dr doktor, tp sekejap jelah mampu bantu utk lawaskan. Lepas tu dh tkde effect sy cuba minum yakult pulak. Skrg dgn yakult pun dh tk lepas... huhu. Dh 33w. Kena try and error, ada ibu-ibu yg makan buah ke, lactul ke, still sembelit teruk.

3y trước

tula sis.. tpksa iktiar makan buah2 kot ni.. baru lawas.. risau