Baby stuff

Hii ..nak tanya, saya kena serah diri dalam bulan 9 ni. Barang2 penting apa yang perlu dibawa ke hospital ya ? Contoh macam baju baby tu, nak kena bawa untuk siang dan malam ke ? ( sebab ada tengok orang share ). Saya cuma pack 3 set baju je untuk baby ..kalau boleh nak bawak barang yang perlu saja.

1 Trả lời

bawa mana yg perlu je jgn angkut byk sgt barang masuk wad n boleh je bawa 3pack dulu kalau tak cukup nanti baru minta suami hantarkan tapi siap2 pack letak dlm kereta tak kalut suami nak kisahkan nanti barang lain pun sama kalau tak cukup baru minta hantarkn