Packing g hospital,

Salam semua nak tanya, baju baby utk dibawa ke hospital jenis y macam mana, berbutang/romper/ta da butang.. Baju yg mana 1 sesuai utk baby masa kt hsptal? Kena bawa berapa helai? Maaf bertanya ta da sbb anak 1st,xda pengalaman

2 Các câu trả lời

salam sis..better bwk bju yg bbutang dpn..snang nk pkaikan utk bby nnt..bwk 4 psang pn dh ckup..2 sluar pndek n 2 sluar pnjng..klu bsalin normal biasanya stay kt hosp smlman je..klu operation br 3 hari..tp in case xckup blh jer mntak husband tlong bwk nnt

5y trước

Terima kasih sis utk info 😘

Butang dan lengan pendek..

5y trước

Baik sis, terima kasih na😘