Colour period @ Tidak

Hii mummy² semua.. Nk tnya yg pnh pergelaman .. Yg pnh jgak la yer.. Soaln sya klau kita pnya miss v kluar wrna coklat tu apa yer? Adkh darah period ataupn sebalik ny.. Tq ?

2 Các câu trả lời

Saya kahwin hampir 12 tahun xde rezeki preg tpi akhir bulan lepas period yg di tunggu x kunjung tiba hanya ada tanda warna agak coklat sedikit pada tarikh sepatutnya period.. tpi period x trun2 juga dan selpas 1 minggu sy buat test alhamdulillah positif...

Awk tgh pregnant ke tu?