pregnent 6mnggu

pregnet 6mnggu sy trasa loya,bila mkn tu nsi sikit ja sbb tk lalu sgt..tp setiap detik,setiap saat sy trasa lpar tp tktau nk makan apa..sblom ni sy pnh pregnt tp ggur tk pnh plk rsa cmni..adakah ni normal yer?dan boleh suggest tk mknan apa yg baik yer?mohon bg pendapat yer mommy2..tenkiu yer

1 Trả lời

Awal2 pregnant memang kerap lapar... saya kalau mlm2 lapar sgt buat susu dan mkn buah... ikut nasihat doktor...😊😊😊

5y trước

Laksa.. boleh sis... ada sesetengah org tak boleh mkn sebab tak tahan baunya... tapi saya alhamdulillah ok jer..😍😍