Brownies spotting

Hi mommies..sya last period 18/12..seminggu lebih dah lewat period tba2 23/1 ada brownies spotting smpai hari ni tapi wrna spotting lagi gelap dri sblm ni..agak risau juga sebab last year pnh oprate psl ectopic pregnancy..sya tak cek upt lagi..ada yg pnh alami..##pleasehelp ##bantusharing

6 Các câu trả lời

yg penting buat upt dulu sis. baru tahu apa nak buat next step. pengalaman sy kali ni, dah start spotting seminggu sebelum due sepatutnya sy period. saya ingatkan period harewire. sehari lambat period, buat upt positive. tp spotting berlarutan almost 4weeks, sampai skrg on off ada. sekarang dah 9weeks. call KK and dorang minta dtg awal waktu 6weeks utk bukak buku pink, sbb ada spotting. spotting ni pun monitor je, as long as dia tak banyak and takde sakit.

5mo trước

baru tca pagi tadi. baby okay. tapi tu lah risau jugak kadang2. lagi2 kalau busy kerja mmg spotting banyak sikit. setakat ni dr pesan kalau banyak sangat darah terus pegi ed lah huhu

kalau dh chck upt n konpem hamil..ia adalah tidak normal..kena jumpa doc asap tuk dptkn rawatan .jika tak pregnant tp ada mslh mcmni pun .sm.juga kena jumpa doc pakar tuk chck..supaya dpt tahu awal jika ada apa2 abnormal yg brlaku pd bdn yg prlu d rawat dgn segera..mg dpmudahkan segalanya aamiin

Klu sye teka, mse sye preggy dlu sye x penah spotting, jd sye rse nie period.. lgpun da byk hari kn.. org ckp spotting slalu 1 hri je.. tp 2 la bdn lain2 kn, nak tw memg check upt je la.. gne brand dip n tell trus..

Idk maybe period…kalau nak tenangkan hati, immediately check je upt. Kalau positive, terus gi swasta check if concern pasal ectopic. Kalau negative, maybe hormon je. But check je upt

Period kot. Spotting penempelan biasanya sehari 2 je

buat upt