BAYI BERAK CAIR

Hii mommy . Klau taik cair macam kira cirit birit ke ?

BAYI BERAK CAIR
2 Các câu trả lời

normal jek sis wlupun mnum cmpur.. biasa klu cirit birit, baby akan berak lebih byk dri yg biasa..atau bby sembelit, atau tukar kaler hijau tu mmg ade mslh pda susu fm... yg ni oke jek keemasann gitchuuu..hehe

Ni normal. Sy siap amik gambar tunjuk kat doktor tanya dia sebab risau.

3y trước

Kalau campur ni sy x sure. Mcm sy fully bf. Tp doc ckp as long tgk najis anak2 tu ada mcm ketul2 kecik2 should be ok. Najis normal je