Najis bayi cair

Hello mummys . Nak tanya , berak baby 42 hari mmg jenis cair ke ?? Minum susu formula + breasfeeding Taik baby cair , warna kuning , keluar jer dia berbuih .. kekadang berak sampai boleh memancut keluar taik dia bila kita baru nak tukar pampers baby tak pernah nangis , meragam , kembung perut .. cuma tak pasti kalau ianya cirit birit .. Baby minum susu jer akan berak ..

2 Các câu trả lời

cair maksudnya macam air atau ade pejal pejal sikit? takut cara pembasuhan botol tak betul pun boleh jadi ceri beri. minum susu fm apa wak? tpi kalau baby tak meragam should be okay je, tapi kalau cair sangat and kerap takut dehydrated so better g klinik

1mo trước

Skrg ni baby dh berak 2 hari sekali dh .. mostly minum banyak susu formula .. berak macam ni okay tak ? Taik tak cair dh