BAYI BERAK CAIR

Bayi 4bulan berak cair. Ini cirit birit ka? Baby aktif macam biasa. Harini saja dah 4kali berak. Kalau kentut mesti disusuli dengan berak.

BAYI BERAK CAIR
5 Các câu trả lời

anak sya umur 3bulan full bf pun mcm ni jg, najis cair mcm berlendir sikit.. mgkn buang mucus dr dlm badan sbb bru2 nie baby sya mcm berhingus sikit.. tp skg dh ok..

normal ank sy pada lahir asyik verak skrng dh kurang dh 4bulan.skrng jrng berak tp taiknya kule rasa. nk liat sikit tp taik ok.

Normal kalau fully bf. Sebab anak saya pun najis dia macam tu.

2y trước

Ibu punya pemakanan pun punca jugak. Urut perut dia. Kalau tak meragam okay la. Tapi kalau ibu tak pasti. Amek gambar najis dia. Boleh jumpa doktor.

klu susu badan, ok. Berat naik, tiada tanda dehydration

2y trước

Gitu lah...

normal

2y trước

terima kasih. risau jugak kadang2 tu. tak berak risau, dah berak pun risau 😅