hb low

Hii mommies..sy nak tnya mcm mna nak naikkan hb semasa preggy sebab nie pertama kali sy mengandung..kandungan dh nak masuk 6bulan and nurse sruh cek balik 2 minggu lagii..sy ada bca dkt fb psl hb low nie..mkn ubat tmbh drah dengan minum jus buah-buahan. Ada tak sesiapa mommies sni amalkan mcm tu?? Kdg2 sy ragu2 nak minum jus buah slpas mkn ubt..

63 Các câu trả lời

Boleh consume air rebusan buah buah kering.. http://www.wasap.my/+60142659754/tapomb

Sye mkn iberet dgn softgel minyk kelapa dara... Alhamdulillah naik hb 12 dari 9.8...

Sy amalkan SUPLIMENT BBC alhamdulillah bln lps hb 11.5 hr tu checkup hb naik 13😊

sy dh 32week xpnh naik hb...low je manjang.....makan la pape pon xjalan jgk....hehe

Makan hati ayam,kerang. Syur2 kpg...sya pun hb rendah..elakkn minuman bkafien...

pegy mane2 farmasi bgtwu nk vitamin yg naik kn hb conform checkup nnty hb naik..

Sy pun sma..hb low..skrg tgh pregnant ank ke-2..dah msuk 30week..tp hb msih lg low..

5y trước

Mummy boleh amalkan minum air rebusan buah kering.... Sedap... IN SHAA ALLAH... HB naik...

sy mkn zincofer dgn sunquick , hb smkin naik setelah drop mendadak 😅

Makan ubat iberet memang cepat...saya 10.3 naik 13 .3 then checkup smlm 14.4

5y trước

Brape kali shari sis mkn eberet

Boleh minum ubat lps tu minum jus... Nurse bgtahu selamat.. elok 😃