Tidur melintang

Hii mom , ada tak sama macam sy kalau tidur miring ke kanan atau kiri perut terus bekeras ? Skrng tidur mesti melintang , kalau tidak tak dapt tidur . Adaka bahaya buat baby kalau tidur melintang ?

2 Các câu trả lời

bawah 30w boleh lagi trlentang. lepas 30w better mengiring. baby makin besar, takut akan tindih salur darah. boleh sebabkan baby lemas sebab oksigen x sampai sgt ke baby

berapa minggu dah sis?

11mo trước

boleh je. nanti perut makin besar, kita sendiri yg tak selesa nak terlentang.