Kalau sering miring ke kanan.. Tak bahaya ke? Krna klau terlalu lama miring ke kiri, sakit blkng

Dan jadi tak selesa tidur

6 Các câu trả lời

saya mengiring ke kiri & kanan,Klau tdo tlentang xboleh,rasa MCM x bnfas😅 sy plk twins,bila mgiring ke kiri ,dia tendang,mgiring ke kanan aishhh dia pun tendang 😂

saya selalu cmtu la. kejap kiri kejap kanan. sbb sakit belakang. pstu bangun2 tetibe dh terlentang hahah. tapi baby ok je. mommy yg sakit badan ni haaaaa tidur tk selesa

9mo trước

Kita sama la😅

saya selalu mengiring kanan juga. alhamdulillah baby tiada masalah. awak jangan stress2 dan fikir positive je

Saya Alhamdullilah tukar2 posisi kanan and kiri. Setakat ni baby Okay gerak aktif. 🥰

Saya kena tukar2 kiri kanan kalau x mmg cramp pinggang😵‍💫

sekali sekala ok je takde masalah