Tidur miring kanan ke kiri

Assalamualaikum, Nak tahu, sebenarnya tidur sebelah kanan ke kiri yg baik? Sebab yg sy tahu miring kanan, tp baca kat sini byk yg bgtau kiri. Tp bila perut membesar, kiri kanan pn dh tak selesa. hihihi..

9 Các câu trả lời

mmg xselesa ble perut dh besar.. seeloknye mengiring ke kiri tp xsalah skali skala ke kanan plak.. mcm sy, baby dok belah kanan, sy selesa mengiring kanan tp sbb elok kiri, sy tkr2 gak position.. cume rase sengal2 cket la setiap kali nk ubah tu..

4y trước

hehehe

Sme la sy...kiri xselesa kanan xselesa...sekli tido.straight tinggi kn kaki dgn alas bntl...br la lena

4y trước

kannn..lately ni tidur semua serba xkena...

Doc pesan bykkan tido mengiring sebelah kiri..elak dr trtekan salur darah ke apa lupe dh..

4y trước

aamiin..mudah mudahan...

Kiri lagi digalakkan. Tapi penat jugak mengiring. Kena banyak ubah position 😁

4y trước

Sama2 sis. Selamat berkenalan 🤗

Sy b4 this klu tdur salu mengiring kanan..since pregnant ni lg slesa belah kiri plak..

4y trước

haa tu laa kannn... hihihihi

Saya x leh miring ke Kiri x selesa langsung tp bila miring ke Kanan Lena terus..

4y trước

so far ok dua² juga, cuma lately ni sush nk ke kiri, sush nk ke knn.. tdo pn xlena jdnya..hihihi

Sy lge lah kiri kanan ssh tidur last2 tidur megantam sak janji tido

4y trước

Hahaa

Wasalam..kerap tukar kedudukn tidur..xselesa dua² arah🤭

4y trước

Aah betul tu... haih.. bertabahlaa...

Left side is the most safe for baby

4y trước

Alright sis, tqvm for the short n simple explanation ☺️